Line Mygind Andersen

»Birgit er et helt fantastisk menneske og er SÅ dygtig«


“Mine varmeste anbefalinger til Birgit Ryberg Landtved og Lavvanghus – Er et samtalehus for alle og enhver.

Man mærker med det samme, at Birgit har hjertet pa det rette sted og brander for at hjælpe børn og unge som ældre.

Man føler sig altid tryg og i de bedste hænder, når man kommer hos Birgit.

Neurofeedback giver ro – og med roen følger bedre søvn og mere overskud.

Jeg kan kun sige – det virker!

Susanne

»Jeg blev mere klar på hvad der var vigtigt«


“Stod i et kæmpe dillema i forhold til mit arbejde, Birgit hjalp med at få adskilt problemerne fra mig og den jeg er, så det blev muligt for mig at kigge på problemerne udefra.

Måden hun spurgte ind på gjorde, at jeg blev mere klar på hvad der var vigtigt og værdifuldt for mig i forhold til mit arbejdsliv. Efter samtalen var det blevet nemmere for mig at træffe den beslutning jeg skulle tage i forhold til det dilemma jeg stod i.”

Kim

»Jeg har lært meget i forhold til mig selv«


“Når livet rammer os med nogle udfordringer vi ikke havde set komme og som pludselig ikke kan overskue, kan det som menneske være svært at finde lyset i den situation man er havnet i. Her er det altafgørende man kan få åbnet op om de tanker, frygt og bekymringer det fylder en med, da det ikke altid er let at få snakket om med de nærmeste.

Jeg har og er selv i en svær livssituation med mange spørgsmål som ikke kan besvares, men her har Birgit været en fantastisk hjælp. Birgit er lyttende, åben og skaber de rammer man som sårbar person behøver for at åbne op for livets sværeste udfordringer. Jeg har lært meget i forhold til mig selv og hvordan jeg takler de spørgsmål der ikke findes svar på og ligeledes finde styrken i sig selv. det har Birgit været en afgørende faktor i.”

thin

Birgit Ryberg Landtved

Jeg har mere end 30 års erfaring i at arbejde i og med relationen til andre mennesker, dette både inden for ældre og omsorgssektoren, daginstitutioner, skoler og anbringelsessteder.

Jeg er uddannet SOSU, folkeskolelærer, har flere års erfaring som leder i privat pasningstilbud, afdelingsleder på folkeskole- og kostskole. samt arbejdet som PPR-konsulent i Faaborg Midtfyn kommune

Jeg er uddannaet Psykoterapeut fra DISPUK samt Neurofeedback efter Othmer metoden på EEGinstitute

Jeg har tillige Efteruddannelse inden for ADHD, Autisme, angsthåndtering og mentalisering.

Sidst men ikke mindst er jeg mor – til tre voksne børn, en del af min fortælling er også at jeg er fraskilt fra mine børns far. Efterfølgende en del af en sammenbragt familie med voksne børn – og nu bonusbedste til ikke mindre end 8 børnebørn.

Lørupvej 7, 5750 Ringe

Tlf. 20 46 12 90

Lavvanghus@proton.me

HAR DU SPØRGSMÅL?

Send mig en mail