Anbefalinger

Vil du gerne tage et positivt skridte videre i dit liv, med fokus på familie, parforhold og ikke mindst dig selv, kan jeg kun varmt anbefale Birgit 

Tanja Duus Sønderby

Jeg kan på det varmeste anbefale Neurofeedback hos Lavvanghus. Birgit har en helt eminent evne til, lynhurtigt at spore sig ind på de aktuelle problemstillinger. Min søn har nu gået til neurofeedback gennem de sidste 3,5 mdr. Nedsmeltningerne er nærmest ikke-eksisterende nu, han er i mentalt overskud selv efter lange skoledage, han har genvundet troen på sig selv og den motoriske uro er gevaldigt minimeret.

Hele dynamikken herhjemme er vendt til det (meget) bedre, efter vi har været hos Birgit. Jeg kan, med hånden på hjertet, fortælle at der stort set aldrig er sure miner, diskussioner eller deslige herhjemme længere, for vi er nu i mentalt overskud.

Takket være neurofeedback og ikke mindst, takket være Birgit.

🙏🏻 jeg er så dybt taknemmelig over, hvad dette forløb har gjort for min søn! 🙏🏻🙏🏻

Det har uden tvivl været den bedste beslutning vi har taget, for os og vores søn. Vores søn, på nu 10 år, havde sidste år problemer med at sove (han vågnede hver anden eller hver time om natten) og var bange for forskellige ting, både hjemme og i skolen. Vi erkender at vi som forældre ikke har kompetencerne til at hjælpe ham. 

Jeg bliver anbefalet Birgit og hende neurofeedback, og ringer til hende og får en lang snak. Hun konkludere hurtigt at han har medfødt angst, som jeg, efter et voldsomt traume året før jeg blev gravid, har overført til ham mens jeg ventede ham. Han begynder til behandling og det går super godt og vi ser fremskridt allerede efter nogen uger. Den dag i dag er ham færdig med behandlingen og han har det meget bedre, mere selvtillid og sover igennem langt de fleste nætter. Så vi kan helt klart anbefale Birgit. Hun er en fantastisk kvinde og super dygtig til sit arbejde.

KH Rikke Zeeberg

Jeg vil gerne fortælle hvad Birgit og Lavvanghus har betydet for mig. Da jeg kom til Birgit for godt 7 mdr. siden var jeg fortvivlet, jeg var ked af det og græd meget, ingen selvtillid og en masse vrede, og svært ved at koncentrer mig, jeg var virkelig langt ude og det gik også ud over min daglig dag på arbejde, men det værste var den påvirkning det havde på min søn. I mine først samtaler med Birgit forslog hun at jeg skulle prøve Neurofeedback, hun fortalt om erfaringen med Neurofeedback og hvad Birgit var sikker på den kunne gøre for mig med den rette behandling, da var jeg ikke i trivsel, da det der var vigtigst for mig var at blive den far jeg skulle være for min søn. I starten gav Neurofeedback mig en ro og en god følelse i kroppen, jeg var dejlig træt efter være behandling men roen i kroppen var fantastisk, og jeg begyndte at få lidt søvn igen.

Som behandlingerne skred frem kunne jeg begynde at mærke jeg fik overskud, glæde men ikke mindst min selvtillid tilbage. 

De samtaler der var med Birgit før og efter Neurofeedback, og den ro der er i Lavvanghus kan bare noget som kan være svært at forklare, men følelsen af at der er en der lytter men også kan få en til at se ting på en anden måde, og åben ens øjne var det jeg havde brug for, et spark bagi sammen med behandlinger.


Jeg bruger stadig Neurofeedback men ikke i samme omfang, jeg er kommet langt takket være Neurofeedback og Birgit, jeg er ved at blive en beder udgave af mig selv, jeg har overskud igen, jeg kan rumme andre og selv på mit arbejde kan man mærke en markant forskel på mig, og så har jeg ikke sovet så godt i mange år som jeg gør nu, men det vigtigste er at jeg er far igen, jeg er der 100% for min søn igen, han har fået sin gamle glade far igen, det er den største gevinst ved Neurofeedback, og jeg vil være Birgit evig taknemmelig for det hun har hjulpet mig med.

Jeg kan varmt anbefale Birgit og Neurofeedback, det man ved Lavvanghus var det jeg havde brug for, der er varme og man er i centrum, der er ikke en der sidder og kigger på sit ud for at holde øje med tiden hvornår det er tiden at skal ud af døren, nej der er tid til en, man føler sig velkommen og bare den følelse betyder så meget når man er sårbare og et dårligt sted i sit liv. Tusind tak Birgit for alt din støtte og hjælp til min søn og mig, uden dig var vi ikke der hvor vi er i dag, og for det vil vi være dig evigt taknemmelig og du vil altid have en stor plads i vores hjerte.

Kh Carsten

Jeg er startet i behandling hos Lavvanghus - Selvom jeg ikke er særlig langt i mit forløb endnu, kan jeg allerede mærke en forskel. Jeg har ikke haft så god en nattesøvn siden jeg blev sygemeldt med stress i starten af 2020.

Derudover er min kroniske hovedpine er blevet mildere og det samme gælder min tinitus, hvilket føles som en helt ny verden - Kæmpe KÆMPE anbefaling fra mig, så hvis du kender nogen med bivirkninger af stress som jeg, så prik dem på skulderen, det har virkeligt hjulpet mig!

 

KH Ane

❤️ Når jeg har samtaler med Birgit, kan jeg mærke at hun vil mig det bedste. Det følges som om man kommer ind i en anden verden, hvor man kan både grine og græde på samme tid uden at der er nogen der dømmer en.

Der er plads til at små og store problemer og hun tager det lige seriøst.

Det er det bedste når man ved, at man skal ned til Birgit, fordi man ligesom får en form for ro, der er svær at få andre steder ❤️  

Pige 18 år.

Mine varmeste anbefalinger til Birgit Ryberg Landtved og Lavvanghus - Er et samtalehus for alle og enhver.

Birgit er et helt fantastisk menneske og er SÅ dygtig. Man mærker med det samme, at Birgit har hjertet på det rette sted og brænder for at hjælpe børn og unge som ældre. Man føler sig altid tryg og i de bedste hænder, når man kommer hos Birgit 🙏🏻

Neurofeedback giver ro - og med roen følger bedre søvn og mere overskud. Jeg kan kun sige - det virker🙏🏻

KH Line Mygind Andersen

Vi som familie startede med at komme ved Birgit for 8-9 måneder siden, efter anbefalinger både fra fagfolk og private. 

Vi kom pga. en datter i mistrivsel gennem flere år. Vi og vores datter på 10 år, følte os med det samme mødt af en hjertevarm og lyttende voksen. En der var oprigtigt nysgerrig på os og vores historie. Vores datter følte sig fra første møde i trygge hænder. Hun føler Birgits rum, som det bedste helle sted, der findes. Hun skal ikke præstere eller være noget hun ikke er. Hun kan komme, ked og fyldt op. Hun kan komme lige som hun er. “Der er ingen der kan lytte og forstå mig, som Birgit”. Når tingene i skolen eller hjemme bliver for svære, så ønsker hun blot at komme til Birgit. Hun mærker uroen, når der går for lang tid imellem behandlingerne. Samt nedsmeltningerne kommer oftere. 

 

Birgit så hurtigt, at det ikke blot var vores datter, der havde brug for hjælp og ro. Birgit tilbød samtaler med os forældre, og jo mere hun hørte til vores udfordringer, lagde hun en mere grundig plan, der skulle hjælpe og støtte hele familien, så vi derved bedst kan støtte og hjælpe vores datter til en bedre trivsel. Birgit er virkelig god til at tune ind på hvad der er væsenligt lige nu, og rette behandlingen derefter. Er det uroen om aftenen, er det vreden og manglende overskud eller noget helt andet. Så tilrettelægges behandlingen hver gang til det der er mest væsentligt. Før og efter behandlingerne bliver man mødt med varme, omsorg og en helt særlig interesse. Birgit vil vitterlig en det bedste. Hun er en super sparringspartner, der gavnligt deler ud af hendes store viden og erfaring indenfor børn i mistrivsel, stress og lignende emner. Dette er meget unikt og uvurderligt i perioder, hvor man er sårbar, kan mangle overblik, overskud og ofte står med følelsen af at skulle løfte og finde vejen selv. Birgit har en enormt god evne til at kunne støtte både barnet og den voksne i de svære situationer, hvor man ikke føler at nogen taber ansigt eller lign. 

Birgit er meget respektfuld i hendes arbejde med os. Og hjælper os videre på en bedre måde.

Jeg har hos Birgit fundet et rum, hvor jeg opnår en helt speciel ro. En ro jeg ikke selv kan finde frem til. En ro mit hoved og krop i den grad har brug for. Neorofeedback og Birgit er en uvurderlig hjælp i hverdagen til at komme ned i kroppen og slappe af. Slukke for verden for en stund, samt blive samlet op og hjulpet videre.  Jeg ønsker for alle, at de kommer i Birgits hænder. Hun er og kan noget særligt. Jeg bad vores datter om hjælp til at sætte ord på hvem Birgit er og hvad hun kan. Det var hun ikke meget for, for: “så vil alle derover og så er der ikke tider til os mor!”

De første ord hun sagde var: afslappende sted, bliver lyttet til, rart sted at være, bliver forstået. ❤️